Winterretraite

Evenementen details

Locatie
Op ‘T Hoff,
Sint Oedenrode
5492ND Villenbraken 10/10a

Datum/Tijd
02 jan - 06 jan / Hele dag

Categorieën

Labels Boeddhistische psychologie, Mindfulness, Retraite


Begin het nieuwe jaar met een retraite!

Een retraite waarin samen mediteren en mindful spreken en luisteren centraal zullen staan.We gunnen ons de tijd voor werkelijk stilstaan, uitrusten en aandacht hebben voor onze essentie. In een atmosfeer, waarin veiligheid, verbinding, vreugde en inspiratie kunnen opbloeien. Vanuit de  ruimte die zo ontstaat kan het onderricht  in de boeddhistische psychologie (met een vleugje breinkennis) eenvoudig en speels in de praktijk  worden gebracht.

 

Het programma

Het programma omvat verschillende vormen van meditatie en oefeningen in mindful communiceren. Ook bieden we een ‘circle of peace’ aan. In de ‘circle of peace’  ervaren we hoe we binnen een groep onze zelfkennis kunnen verdiepen  in de ontmoeting met de anderen. Niet door discussie, maar door mindful voor en bij onszelf en de ander aanwezig te zijn. Een krachtige werkvorm, die ons helpt opnieuw vertrouwen te voelen in een groep of familie die ons steunt en doet opbloeien. We vinden onszelf in de ontmoeting met de ander.

 

Locatie

We zijn te gast in de gezellige Brabantse locatie ‘Op ‘T Hoff’ dichtbij St. Oederode. Maaltijden zijn vegetarisch. Overnachten kan op de locatie zelf in de zaal (lekker goedkoop) of in een van vele B&B in de buurt.

De retraite is toegankelijk voor iedereen met enige meditatie ervaring in de boeddhistische traditie. Wie niet bekend is met het werk van de Academie: graag eerst telefonisch overleg (06-23016358) om af te stemmen of vorm en inhoud van de retraite passend is voor jou.

 

Begeleiding

De retraite wordt geleid door Dorle Lommatzsch. Twee docenten van de Academie, Kees Peters en Marijke van der Putten, zullen ondersteunend aanwezig zijn met hun specifieke talenten en vaardigheden.

Start woensdag in de ochtend om 10 uur. Einde zondag rond 14.30 uur. Verdere details over reis en verblijf worden na inschrijving toegestuurd.

 

Kosten

Verblijfskosten € 310

Retraitekosten € 250

Meld je aan vóór 1 december en ontvang de early bird korting van € 50.

Hier direct aanmelden

Aanmelden voor:

Ik wil me hierbij aanmelden voor de workshop:

Datum workshop/evenement

Persoonlijke gegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail adres

Telefoonnummer

Factuurgegevens:

Factuuradres

Postcode

Plaats

Afronding:

Eventuele opmerkingen

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen
Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom de Academie voor Open Bewustzijn

Lees de voorwaarden

Geplaatst in Medium.