Winterretraite met aandacht voor Trauma-Sensitieve Mindfulness

Evenementen details

Locatie
Werkplaats Aandachtig Leven,
Swartewei 20
9217 VP Nijega | Drachten

Datum/Tijd
06 jan 22 - 10 jan 22 / 10:00 - 14:30

Categorieën

Labels meditatie, Mindfulness, Retraite


We willen je van harte uitnodigen voor onze winterretraite. Dagen van uitrusten en verwerken van wat er zo allemaal wordt aangeraakt door ons dagelijkse leven. In deze retraite hebben we extra aandacht voor het opvangen en vaardig begeleiden van traumagevolgen, die soms nog lang in ons leven door kunnen werken.

Ontmoet jezelf in de stilte van de ander!

Een retraite is een reis naar de diepte die jij bent. Jezelf dieper leren kennen ontstaat in een ruimte van aandacht. Een ruimte van aandacht waarin we niet alleen zijn en verbinding voelen met anderen. We nodigen ons daarbij uit behoedzaam en luisterend aanwezig te zijn, vriendelijk en moedig. Je wordt uitgenodigd om vooral goed voor jezelf te zorgen. De verrassende uitkomst is: goede zelfzorg is fijn voor jezelf én een weldaad voor de ander!

Trauma-Sensitieve retraite 

Het programma omvat verschillende vormen van meditatie. Ook bieden we een ‘circle of peace’ aan. In de ‘circle of peace’ ervaren we hoe we binnen een groep onze zelfkennis kunnen verdiepen in de ontmoeting met de ander(en). Niet door discussie, maar door mindful voor en bij onszelf en de ander aanwezig te zijn. Er ontstaat een ruimte van samenzijn, een wij-ruimte, die steunt, aanmoedigt en draagt. We leren (opnieuw) vertrouwen te voelen in de kracht en wijsheid van een groep in een mindful samenzijn. We ervaren dat we eigen mogen zijn en onze eigenheid kunnen verdiepen, juist in het samenzijn!

De Locatie is binnenkort bekend

 

Begeleiding

De retraite wordt begeleid door Linda Schipper

en Dorle Lommatzsch.

 

 

Start donderdag in de ochtend om 10 uur. Einde maandag rond 14.30 uur. Verdere details over reis en verblijf worden na inschrijving toegestuurd.

Kosten: € 650

Ben jij nog niet bekend met het werk van de Academie? Dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek:
Gesprek inplannen

Of bel direct Linda Schipper: 06-42 95 05 76

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via Werkplaats Aandachtig Leven

Geplaatst in Medium.