DE EERSTE STAP: EEN INTAKE

 

Heb jij interesse om de opleiding Mindful Coachen te volgen?

Dan is de eerste stap een intake. In de intake onderzoeken wij of de opleiding voor jou passend. Je kunt praktische en inhoudelijke vragen bespreken. Ook nemen we je mee in een directe ervaring van een coaching op basis van mindfulness.  Zo ervaar je zelf het effect van een mindful coachgesprek en krijg je een idee wat jouw competenties kunnen zijn na twee jaar opleiding.
De intake kost € 75*. Na de intake volgt de definitieve aanmelding, waarbij je het inschrijfformulier, het studiereglement en de Algemene Voorwaarden ontvangt. Daarnaast krijg je alle relevante informatie, die nodig is om met de opleiding van start te kunnen gaan. Als de Academie voor Open Bewustzijn het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier terug heeft ontvangen, is je aanmelding definitief.

 

*De intake is inbegrepen in de opleidingskosten van het eerste jaar. Besluit je om de opleiding te doen, dan worden de intakekosten in mindering gebracht op de opleidingskosten van het eerste jaar. Als de Academie voor Open Bewustzijn besluit je niet toe te laten tot de opleiding, dan hoef je de intake ook niet te betalen. Besluit je zelf om de opleiding niet te doen, dan betaal je wel de kosten van de intake.


MELD JE AAN VOOR EEN INTAKE

Voor de opleiding Mindful Coachen: bij Inge Jager: inge@openbewustzijn.nl of 06-42166451

Mindful Management bij Ben van den Brand (benvandenbrand@home.nl)