Openbewustzijn Opleiding Mindful Coachen

Het tweede jaar afgerond...en hoe nu verder?

Natuurlijk kun je direct doorgaan met het derde jaar: de Mindful Therapeut. Maar voor velen is dat iets te snel. Dan is wellicht de oefengroep een mooi 'tussenjaar':

Samen doorgaan en invulling geven aan de behoefte de lesstof  ‘in te nemen'.

Samen mediteren, vaardigheden in het coachen en begeleiden gaandeweg doorontwikkelen en vooral geïnspireerd blijven door en met elkaar.

 

Ontstaansgeschiedenis

Deelnemers van onze allereerste kleine oefengroep

 

Op initiatief van Marijke van der Putten en Dorle Lommatzsch startte de Academie vol enthousiasme in 2016 een jaaroefengroep. Marijke van der Putten, docent aan de Academie en afgestudeerd in 2014 als Mindful Coach, begeleidde de oefengroep drie jaar lang. Onze vierde jaaroefengroep start weer vanaf september 2019 en loopt t/m juni 2020. Eind augustus zal bekend zijn wie de toekomstige oefengroep zal begeleiden.

 

 

 

Welkom!

De afgelopen drie jaren waren waardevol, leerzaam, vol inspiratie en met mooie ontdekkingen die hebben geleid tot diepgaande ontwikkeling en verfijning in het coachen. Je bent van harte welkom als Mindful Coach om in het najaar aan te sluiten bij de jaaroefengroep (de sangha!) van de Academie!

Wil je het komend jaar meedoen aan de oefengroep of eerst meer informatie over onze ideeën voor het komende jaar, neem dan contact op met:
Ada Scholten: Adascholten@hotmail.nl   06-14940582 of
Roosmarie Seijsener: roosmarie.seijsener@gmail.com  06-12417366

 

 

Praktische zaken

 

Kosten: graag informeren bij Ada of Roosmarie

Data:
2019: 12 oktober, 2 november, 7 december
2020:15 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni

Van 10.00 tot 16.00 uur.

De deelnemers oefenen daarnaast ook thuis in tweetallen of in groepjes.

Plaats:
Centrum 'Het Zonnelicht'
Lanciersstraat 90G
5017 CT Tilburg