Workshops en meer

Maak kennis met de rijkdom aan

onderwerpen en werkvormen

van de Academie!

 

ons aanbod Light

 

Je wilt even proeven wat mindfulness jou te bieden heeft als je niet alleen stil op je kussentje zit. Mindfulness in relaties, bij het spreken en luisteren, is dat mogelijk? En kan kennis over het brein me daarbij ondersteunen? Je kunt kiezen voor een workshop waarbij je leert mindfulness in je relaties toe te passen. Of een workshop waarbij je leert je 'vredesbrein' te activeren. Deze workshops vind je in de agenda onder de kleur groen.

 

Ons aanbod Medium

 

Je hebt behoefte aan verdieping. Je bent mindfulnesstrainer, yogadocent, coach of therapeut en past mindfulness reeds toe binnen je werk.  Zo zou je kunnen kiezen voor een workshop waarin je leert boeddhisme of neurowetenschappen meer te integreren in je trainingen. Ook langere activiteiten zoals onze jaarlijkse retraite vallen hieronder. Deze activiteiten vind je in de agenda onder de kleur geel.

 

Ons aanbod Large

 

Je bent op zoek naar een gedegen opleiding, waarin je mindfulness als professional een plek wilt geven in je werk met mensen. Dan kun je kiezen voor de opleidingen Mindful Coachen of Mindful Management. Een eerste oriëntatie is mogelijk via informatiebijeenkomsten of kennismakingsworkshops. Deze activiteiten vind je in de agenda onder de kleur oker.

Gratis kennismaken met Mindful Coachen

Wat is eigenlijk mindful coaching?

In een mindful coachgesprek kun je dat zelf ervaren!

Meld je aan via onderstaand formulier en maak een afspraak met een van onze docenten. Het gratis mindful coachgesprek duurt maximaal een half uur en wordt aangeboden per skype op een tijdstip dat jou past.

 

direct aanmelden

Vind workshops in onze agenda!

De Academie geeft losse workshops met de volgende thema's:

 

Boeddhistische psychologie

Boeddhisme en Mindfulness
Mindfulness en Neurowetenschappen

Vredesonderwijs

Vredesonderwijs en ons Brein

 

Mindful Coachgesprek
Mindfulness en Relaties
 

 

Ga naar de agenda en maak een keuze!