Workshops en meer

Maak kennis met de rijkdom aan

onderwerpen en werkvormen

van de Academie!

 

ons aanbod Light

 

Je wilt even proeven wat mindfulness jou te bieden heeft als je niet alleen stil op je kussentje zit. Mindfulness in relaties, bij het spreken en luisteren, is dat mogelijk? En kan kennis over het brein me daarbij ondersteunen? Je kunt kiezen voor een workshop waarbij je leert mindfulness in je relaties toe te passen. Of een workshop waarbij je een introductie krijgt in Trauma-sensitieve Mindfulness. Deze workshops vind je in de agenda onder de kleur groen.

 

Ons aanbod Medium

 

Je hebt behoefte aan verdieping. Je bent mindfulnesstrainer, yogadocent, coach of therapeut en past mindfulness reeds toe binnen je werk.  Zo zou je kunnen kiezen voor een training waarin je je verdiept in mindful spreken en luisteren of deelneemt aan een korte masterclass. Ook langere activiteiten zoals onze jaarlijkse retraite vallen hieronder. Deze activiteiten vind je in de agenda onder de kleur geel.

 

Ons aanbod Large

 

Je bent op zoek naar een gedegen opleiding, waarin je mindfulness als professional een plek wilt geven in je werk met mensen. Dan kun je kiezen voor de opleiding Mindful Coachen of de opleiding Trauma-Sensitieve Mindfulness. Een eerste oriëntatie is mogelijk via gratis online introducties, een belafspraak of een intake. Deze activiteiten vind je in de agenda onder de kleur oker.