Je wilt even proeven wat mindfulness jou te bieden heeft als je niet alleen stil op je kussentje zit. Mindfulness in relaties, bij het spreken en luisteren, is dat mogelijk? En kan kennis over het brein me daarbij ondersteunen? Je kunt kiezen voor een workshop waarbij je leert mindfulness in je relaties toe te passen. Of een workshop waarbij je een introductie krijgt in Trauma-sensitieve Mindfulness. Deze workshops vind je in de agenda onder de kleur groen.

Je hebt behoefte aan verdieping. Je bent mindfulnesstrainer, yogadocent, coach of therapeut en past mindfulness reeds toe binnen je werk.  Zo zou je kunnen kiezen voor een training waarin je je verdiept in mindful spreken en luisteren of deelneemt aan een korte masterclass. Ook langere activiteiten zoals onze jaarlijkse retraite vallen hieronder. Deze activiteiten vind je in de agenda onder de kleur geel.

Je bent op zoek naar een gedegen opleiding, waarin je mindfulness als professional een plek wilt geven in je werk met mensen. Dan kun je kiezen voor de opleiding Mindful Coachen of de opleiding Trauma-Sensitieve Mindfulness. Een eerste oriëntatie is mogelijk via gratis online introducties, een belafspraak of een intake. Deze activiteiten vind je in de agenda onder de kleur oker.

Wil je weten hoe een Mindful Coachgesprek in zijn werk gaat?

In een mindful coachgesprek kun je zelf ervaren wat je na onze opleidingen in huis hebt!

Meld je hier aan en maak een afspraak met een van onze docenten. Het gratis mindful coachgesprek duurt maximaal een half uur en wordt aangeboden per skype op een tijdstip dat jou past.