Ervaringen van Studenten Mindful Coachen

Nieuwsgierig wat onze studenten zeggen over de opleiding?  Kijk en luister naar de onderstaande video!

Of lees onderstaande ervaringen:

"Wat ik als mindfulnesstrainer vooral meeneem van de opleiding Mindful Coachen is een grote dosis verdieping in mijn eigen weg en vertrouwen dat ik het over kan brengen in mijn groepen. Het vele oefenen en uitwisselen met elkaar is soms confronterend maar maakt dat het echt binnenkomt. Het creëren van een goede bedding groeit en er worden veel oefeningen en materiaal aangeboden wat direct te gebruiken is in mijn training. Ik merk bij mezelf meer vrijheid en afstemming op de groep in mijn training. Ik kan er wat speelsere oefeningen inbrengen en ervaar het daarmee wat lichter zowel voor mezelf en daarmee ook voor de groep. De vele aardende oefeningen brengen in mijn ervaring stevigheid en kracht."

Mindfulness-trainer en psychodiagnostisch medewerker
www.mindfulness-roosendaal.nl

"Wat heeft mij de opleiding Mindful Coachen gebracht? Het verbeteren en het verdiepen van het werken met de elementen in de yogalessen. Vanuit aanwezigheid afstemmen wat de groep op het moment nodig heeft, waardoor er meer rust, mildheid, vrijheid, plezier en voldoening ontstaat in het lesgeven. Zo kan nodig in de yoga- of meditatieles overstappen op mindful coaching bij feedback. Dit is een noodzakelijke en welkome uitbreiding bij privéles in geval van klachten."

"Laat ik beginnen te zeggen, dat ik me qua inhoud van de opleiding als een vis in het water voel. Het sluit deels heel mooi aan bij mijn yoga-achtergrond. En alle lof voor de docenten, voor de grondigheid en structuur die zij binnen de opleiding bieden. Ik ben blij om opdrachten te krijgen, de schrijfopdrachten, de leesopdrachten, de huiswerkgroepjes, de verslagen van de opleidingsdagen en de reacties op het huiswerk. Fijn! Het stimuleert me ermee aan het werk te blijven en geeft me het idee werkelijk enigszins thuis te geraken in de materie. Ik ben de opleiding met name begonnen, omdat ik heel graag individueel met mensen zou willen werken en daar een vorm voor zoek. Ik heb het gevoel nu een aantal gereedschappen te hebben. Van hieruit kon en kan ik mijn gereedschappen verfijnen en vind ik steeds meer mijn eigen vorm."

mindfulnesstrainer en yogadocente
www.mariekempe.nl

"De opleiding was zeer intensief, qua informatie en qua tijd, maar alleszins de moeite waard. Het is een echte doe-opleiding. Om deze kennis door te kunnen geven moet je deze zelf eerst beleven; alle oefeningen, trainingen hebben we vaak en intensief gedaan. Onze docent is helder, warm en liefdevol in haar verhalen, uitleg en ondersteuning. In aanvang dacht ik nooit zover te kunnen komen in die 2 jaar dat ik voor een groep iets zou kunnen doen. En nu, na 2 jaar, ben ik volop groepen aan het begeleiden en het voelt heel erg goed. In de opleiding wordt ook veel aanbevolen literatuur meegegeven, een groot deel daarvan kun je in je eigen tijd en tempo lezen en een deel is verplicht. Alles bij elkaar zeer de moeite waard, ik merk een verschil in hoe ik met mensen omga, en mensen merken het ook."

mindfulnesstrainer gespecialiseerd in compassietraining
rianneschoenmakers.nl

"De opleiding lijkt me een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het helend integreren van oosterse spiritualiteit met de westerse geest. De liefdevolle als ook deskundige en betrokken benadering van de docenten, geeft hart en ziel aan de inhoud van de opleiding. Ik voel me hierdoor gesterkt de dagelijkse onderstroom van mijn leven permanent in een voedende en liefdevolle relatie met andere mensen te beleven. Dit inspireert mij tot een creatieve benadering die mijn persoon, kunstenaar- en docentschap tot één geheel maakt."

docent drama Design Academy Eindhoven