Over het STAP-Budget

Over het STAP-budget. Wij zijn hiermee volop bezig, maar doordat de aanvraagorganisatie ernstig overbelast is, kan het nog een behoorlijke tijd duren voordat studenten aan onze opleiding het STAP-budget kunnen aanvragen.

Ons advies is: wacht niet op het startbudget, maar meld je aan. Wij denken graag met je mee over financiële mogelijkheden in de vorm van een betalingsregeling of korting, zodat het voor iedereen mogelijk is om aan de opleiding deel te nemen, ook zonder STAP-budget. Mocht je hierover een vraag hebben, neem dan contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen.

We hopen dat de kwaliteit van onze opleidingen reden genoeg is om toch op dit moment in te stappen. Onze specialiteit is om je op te leiden tot coach, mindfulness-trainer (met erkenning bij de Vereniging voor Mindfulness) en trauma-sensitieve trainer of therapeut, waarbij de koppeling van neuro-sensitieve mindfulness aan de eeuwenoude kennis van de boeddhistische psychologie de basis vormt. Hierin zijn we uniek in Nederland!

Jouw enthousiasme en gedrevenheid om de kwaliteit van je werk een wezenlijke impuls te geven is voor ons leidend. We denken graag met je mee!