Je bekijkt nu Supervisie voor studenten van de Academie

Supervisie voor studenten van de Academie

Evenementen details

Locatie
Academie voor Open Bewustzijn,
Hoogvensestraat 89
5017 CB Tilburg

Datum/Tijd
01 jan 27 - 31 dec 27 / 00:00

Categorieën

Labels minfulness, Polyvagaaltheorie, Supvervisie


Supervisie met audio- en videobegeleiding

Als supervisant leer je jouw begeleiding, coaching of aansturing van een team samen met mij tegen het licht te houden. Daardoor verwerf je inzicht in het eigen mindful functioneren in je werk en kan dit duurzaam verbeteren. Je bepaalt daarbij zelf welke ervaringen en vragen actueel zijn.
Van de supervisie wordt een audio-opname gemaakt, waardoor je het verloop van de supervisie en de leermomenten opnieuw kunt beluisteren.
Als er toestemming is van degene die jij begeleidt maak jij zelf een audio- of video-opname van jouw begeleiding. Deze stuur je aan me op en ik geef hier gedetailleerde feedback op. De feedback stuur ik je terug  in een audiobestand. Hiervoor reken ik een extra half of heel supervisieuur, afhankelijk van de tijd, die ik hieraan besteed heb. Het audiobestand kun je weer verder uitwerken in een reflectieverslag, die jij voor elke bijeenkomst inlevert. Deze verslagen worden aan het begin van ieder gesprek besproken.
 

Leerdoelen

Supervisie vindt plaats na goed overleg over je leerdoelen. We vertalen dit samen naar een aantal begeleidingsuren, in lengte en frequentie afgestemd op jouw leertraject.
 

Kosten

Supervisie van 1 uur: € 100 (deze dienst is vrijgesteld van BTW).
Vanaf 1 januari 2024 is de prijs voor de supervisie € 110.
Ben jij (oud)student en wil je een (extra) supervisieuur? Plan dit dan zelf hier in. Zorg er wel voor dat je een tijdstip kiest waarbij 1 uur na jou ook nog beschikbaar is. Stuur daarnaast Dorle hierover een mail, zodat zij weet dat het om een begeleidingsuur gaat (en niet alleen om een belafspraak).
 
Wil je online je supervisie betalen, ga dan hier verder.