Vredesonderwijs in Nederland

Icoontje 3_kl_klIcoontje 1_kl_klDoor moderne neurowetenschap en boeddhistische psychologie te integreren in één opleiding kunnen professionals leren vanuit meer rust en meer aandacht zichzelf en anderen aan te sturen. Dit wordt door de Academie voor Open Bewustzijn vormgegeven d.m.v. een tweejarige opleiding. Daarin leren professionals, wat welzijn en geluk mogelijk maakt en hoe conflict vruchtbaar kan worden i.p.v. destructief. In de opleiding Mindful Coachen leert men de vaardigheid, open en niet-oordelend te communiceren, ook als de stress - bij jezelf of bij anderen - hoog oploopt. Het opleidingsaanbod is gebaseerd op de inspirerende overeenkomst tussen de recente ontdekkingen uit de neurowetenschappen en de eeuwenlang geteste kennis uit het boeddhisme. Vredesonderwijs wordt zo praktisch, meetbaar en trefzeker.

In Den Bosch, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam starten eind september de gecertificeerde, tweejarige opleidingen Mindful Coachen van de Academie voor Open Bewustzijn. De opleiding blijkt al jarenlang in een behoefte te voorzien bij zowel studenten zelf als bij het management van organisaties en bedrijven. De resultaten na twee jaar opleiding zijn buitengewoon te noemen. Bedrijven en maatschappelijke instellingen zijn in vele gevallen bereid om de opleiding voor hun werknemer te betalen. Er ontstonden projecten op scholen, in zorginstellingen, bedrijven en maatschappelijk instellingen. Leraren, managers, coaches en welzijnwerkers ervaren dat de opleiding een wezenlijke bijdrage levert aan de praktische vaardigheden die nodig zijn voor geluk en vrede in hun beroeps- en privéleven.

Johanne_Rogier

Compassietraining buiten2

knop_Aukje_vijver

Informatiebijeenkomst 18 september 2016

De Academie voor Open Bewustzijn verzorgt sinds 2010 opleidingen en trainingen  op het gebied van mindfulness en communicatie. De opleidingen zijn erkend door het CRKBO en vinden plaats op 5 locaties in het land.

Op zondagochtend 18 september vindt er in Tilburg een gratis informatiebijeenkomst plaats voor geïnteresseerde bedrijven en studenten. Tijd 11-13 uur. Voor aanmelden en informatie: dorle@openbewustzijn.nl of direct 06-23016358

Voor meer informatie over de opleidingen:www.openbewustzijn.nl

Geplaatst in Mindfulness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *